Sterilizer UV-AS 2.0 UV sterilizatorius 5 W, akvariumams iki 200 l

85,99 €

UV vandens sterilizatorius

Padeda kovoti su dumbliais ir tam tikromis žuvų ligomis

Galima pilnai nardinti į vandenį

Rekomenduojamas akvariumo tūris: <200 l

AQE131278
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

AS 2.0 UV STERILIZATORIUS pašalina nepageidaujamą vandens žydėjimą

Žalias ir drumstas vanduo vandens telkinyje yra aiškus dumblių buvimo požymis. Šį nepageidaujamą reiškinį gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, per didelis akvariumo apšvietimas, saulė arba per didelė žuvų populiacija. Per didelis akvariumo augalų tręšimas taip pat gali būti viena iš galimų priežasčių.

UV STERILIZATORIUS AS 2.0 - tai prietaisas, skirtas vandens kokybei ir skaidrumui pagerinti. Tai veiksminga priemonė kovojant su žalio ir drumsto vandens efektu. Jis sumažina poreikį naudoti cheminius vandens preparatus arba net pašalina būtinybę jas naudoti. AS 2.0 UV sterilizatoriaus valdymas yra labai paprastas. Pro įrenginį tekantį vandenį veikia ultravioletinė šviesa. Šviesa sunaikina dumblius, bakterijas ir patogenus, kurie yra pagrindiniai vandens drumstumo ir žalumo kaltininkai.

Svarbu, kad lempa sunaikintų tik tuos organizmus, kurie prasiskverbia pro jos vidų. Tai reiškia, kad prietaisas visiškai saugus žuvims, kitiems vandens gyvūnams ir naudingoms nitrifikuojančioms bakterijoms. AS 2.0 UV sterilizatorius taip pat gali būti naudingas gydant tam tikras žuvų ligas, net nenaudojant vaistų.

Universalus

Svarbu tai, kad sterilizatorius visada yra akvariumo filtravimo sistemos dalis, o ne atskiras įrenginys. Sterilizatorius turi būti prijungtas prie filtr, kuris pumpuos vandenį per lempą. "Aquael" ultravioletinių spindulių sterilizatorius AS 2.0 gali būti maitinamas išoriniu siurbliu bei filtru ir tinka daugumai rinkoje esančių modelių.

Patogus

AS 2.0 UV sterilizatorių galima montuoti ne tik akvariumo išorėje ant filtro ar siurblio žarnų. Jei to reikia jūsų filtravimo sistemai, sterilizatorių taip pat galima visą panardinti į vandenį.

Saugus

Kaip žinome, ultravioletinė (UV) spinduliuotė neigiamai veikia sveikatą, todėl dirbant su prietaisais, naudojančiais jos savybes, visada būtina laikytis gamintojo rekomendacijų.Verta pabrėžti, kad "Aquael" daug dėmesio skyrė saugiam UV sterilizatoriaus AS 2.0 naudojimui užtikrinti.

Visų pirma, prietaiso korpusas pagamintas iš itin atsparaus UV spinduliams plastiko. Antra, UV sterilizatorius AS 2.0 yra visiškai sandarus ir atitinka IPX8 apsaugos standartą. Dėl to įrenginys gali saugiai veikti nuolat panardintas į vandenį. Įrenginyje taip pat įrengtas įjungimo ir išjungimo jungiklis, kuris automatiškai išjungia UV-C liuminescencinę lempą, kai atidaromas lempos korpusas, prieš tai neatjungus jos nuo maitinimo šaltinio. (Gamintojas nerekomenduoja!). Tai ypač svarbu siekiant apsaugoti regėjimą, kuris yra ypač jautrus ultravioletinių spindulių poveikiui. Taikant šias saugos priemones, naudotojai gali naudoti UV sterilizatorių AS 2.0, būdami tikri, kad imatasi tinkamų atsargumo priemonių.

Lengva naudoti ir patvarus

Didelis UV sterilizatoriaus AS 2.0 ilgaamžiškumas, pasireiškiantis tiek lempos ilgu veikimu, tiek minėto korpuso tvirtumu, yra garantija, kad jį galėsite naudoti daugelį metų. Atsižvelgiant į tai, kad sterilizatoriai paprastai veikia tam tikrą laiko tarpą, UV sterilizatoriaus AS 2.0 lempa gali veikti iki 10 000 darbo valandų. Jei reikia, UV sterilizatoriaus AS 2.0 lempą galima įsigyti atskirai.

Energijos vartojimo efektyvumas

UV sterilizatorius AS 2.0 yra vienas iš nedaugelio rinkoje turinčių elektroninį balastą. Tai prailgina lempos tarnavimo laiką ir leidžia gerokai sutaupyti energijos, palyginti su kitais sterilizatoriais.

Lempa su elektroniniu balastu, kokia naudojama UV sterilizatoriuje AS 2.0, sunaudoja iki 50 % mažiau elektros energijos, palyginti su lempa su elektromagnetiniu balastu. 

Sterilizer UV AS 2.0 5 W
Akvariumo tūris [L] <200
Galia [W] 5
Žarnos skersmuo [mm] 12/16, 16/22, 19/25
Maitinimo kabelio ilgis [M] 1,9
Didžiausias srautas [L/H] 400
UV lempos tarnavimo laikas iki 10000 val.

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.

CE sertifikatas

2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.