Skanėstas šunims kiaulės kumpio kaulas, 120 g

2,30 €

100% natūralus skanėstas šunims

Tinka įvairių veislių šunims

LEOVK0710
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Pašarinė žaliava šunims. Tinka kaip skanėstas visų veiislių šunims. Vytinto kumpio kaulas brandintas ne mažiau kaip 12 mėnesių. Dėl vakuuminės pakuotės nepakinta šviežumas ir kvapas. Be konservantų, dažiklių, cukrų ir gliuteno. Kaulas gali skilti, todėl nepalikite augintinio be priežiūros ir pasirūpinkite, kad jis visuomet turėtų šviežio vandens. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių. Be priedų.

Sudėtis: 100% brandintas kiaulienos kumpio kaulas.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 31,82%, žali pelenai 22,74%, žali riebalai 23,66%, drėgnis 21,48%, žalia ląsteliena 0,30%.

Šėrimo rekomendacijos/per 1 savaitę: mažos veislės šuo - 1/2 - 1 vnt., vidutinės veislės šuo - 1 - 2 vnt., didelės veislės šuo - 2 - 3 vnt.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės. 

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Kiauliena

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: