Vienkartinės palos su anglimi, 60x90 cm, 30 vnt.

18,00 €

Vienkartinės palutės šunims

Su anglimi

Gerai sugeria drėgmę ir kvapus

Letenos lieka sausos

Dydis: 60 x 90 cm

Pakuotėje: 30 palučių

LEOTACA609030
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Rekomenduojama naudoti mažiems šuniukams, taip pat gyvūnams, kurie būna vieni namie ilgesnį laiką, serga ar yra senyvo amžiaus

Padeda mokyti gyvūnus atlikti gamtinius reikalus vienoje vietoje

Patogu naudoti po gyvūnams atliktų operacijų ar kalyčių rujos metu

Itin gerai sugeria drėgmę

Patogu naudoti

Galima naudoti tiek vidaus patalpose, tiek lauke

Naudojimas: pradėkite mokymą namuose, padėdami palutę tam skirtoje vietoje, kur šuniukas turėtų eiti į tualetą. Įsitikinkite, kad palutė padėta audinio puse į viršų, o plastikine puse į grindis. Platūs palutės kraštai apsaugo nuo pratekėjimo. Kai tik jūsų šuo pasinaudos palute, už gerą elgesį apdovanokite jį pagyrimais ir skanėstais. Pakeiskite panaudotą palutę nauja. Keisdami palą įsitikinkite, kad ji yra toje pačioje vietoje. Jei jūsų šuniukas eitų į tualetą kur nors kitur, o ne ant palos, tiesiog paimkite šuniuką ir padėkite jį ant jos. Norėdami pasiekti geriausių mokymo rezultatų, mokymą pradėkite mažesnėse patalpose, pavyzdžiui, virtuvėje arba vonios kambaryje. Vėliau, namų treniruočių procesą galite perkeliti į lauką. Padėkite palutę norimoje vietoje lauke, kur ja turėtų naudotis šuniukas. Visada klokite palutę toje pačioje vietoje. Šuniukas pripras prie palutės lauke, išmoks nebedaryti namuose. Nutraukite naudojimą, kai šuniukas įpras eiti į lauką.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: