• −20%

Dubenėlis burnos higienai LickiMat Dog OH Bowl Large, oranžinis

16,95 €
13,56 € Sutaupote 20%

Dubenėlis, kuris padeda palaikyti tinkamą burnos higieną!

Tinka didelių veislių šunims

Dydis: skersmuo 27,4 cm

Spalva: oranžinė

LCM000036
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

OH Bowl® - pirmasis burnos ertmės priežiūros dubenėlis šunims. Kasdienė augintinių dantų priežiūra, kuri dera su jūsų gyvenimu!

Ar žinojote, kad 80 % bakterijų jūsų augintinio burnoje yra ne ant dantų? Todėl valydami šuns liežuvį mažiname ligas sukeliančių bakterijų kiekį, todėl dantys ir dantenos tampa sveikesni, o burnos kvapas gaivesnis.

OH Bowl dubenėlis yra veterinarijos gydytojo sukurtas gaminys, skirtas paskatinti augintinį laižyti iškilius guminius galiukus, kad padėtų išvalyti bakterijas nuo liežuvio.

Savybės:

Pašalinamos nemalonų kvapą sukeliančios bakterijos

Pašalinamos ligas sukeliančios bakterijos, todėl dantys ir dantenos tampa sveikesni

Stimuliuojamas liežuvis, kad padidėtų seilių kiekis, o tai savo ruožtu taip pat padeda pagerinti dantenų ir dantų būklę.

Norėdami paskatinti papildomą laižymą, kad daugiau maisto priliptų prie liežuvio valymo zonos, pabandykite prieš įdėdami maisto į dubenėlį įlašinti kelis lašus vandens arba skanaus skysčio.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.