• Išparduota

Carny Adult 400 g konservai suaugusioms katėms su jautiena ir ėriena

3,30 €
  • Konservai suaugusioms katėms

  • Su jautiena ir ėriena

  • Tinka visų veislių katėms

  • Be grūdų ir sojos

KIKANM83721

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Vieneto nuolaida Sutaupote
6 15% 2,97 €
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Animonda Carny Adult“ – gardus konservuotas maistas pagamintas pagal visus maistinius reikalavimus, tad patiks net ir labai išrankiai katei. Pagardinta kvapniais ir minkštais jautienos ir ėrienos gabalėliais.

Savybės:

  • Aukščiausios kokybės baltymai - maistui pagaminti naudojama tik natūrali, rinktinė aukštos kokybės mėsa.
  • Su vitaminais ir mineralais - konservuose yra vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios stiprina organizmo imuninę sistemą.
  • Natūrali sudėtis - maiste nėra sojos ar grūdų priemaišų, dirbtinių dažiklių bei konservantų.
  • Lengvai kramtomas ir virškinamas

 Sudėtis: 39 % jautiena (širdys, mėsa, tešmenys, inkstai), 26 % ėriena (kepenys, plaučiai), kalcio karbonatas. 

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai – 11,5 %, neapdoroti aliejai ir riebalai – 6,5 %, žalia ląsteliena – 0,5 %, žali pelenai – 1,8 %, drėgnis – 79 %, taurinas – 0,8 g/kg.

Priedai/kg: maistiniai priedai: vit. D3 – 200 TV, E2 – 0,2 mg, E5 – 1,5 mg, E6 – 10 mg.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Jautiena
Ėriena
Gamintojas
Animonda

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: