• −20%

Laižymo kilimėlis LickiMat Cat Playdate Tuff, oranžinis

12,99 €
10,39 € Sutaupote 20%

Laižymo kilimėlis visų veislių šunims ir katėms

Mažina stresą ir nuobodulį

Skatina lėtesnį ir sveikesnį valgymą

Galima naudoti su įvairiais skanėstais ir maistu

Su neslystančiomis kojelėmis

Spalva: oranžinė

LCM006182
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Autentiškas "LickiMat ®" nuobodulio malšintojas šunims ir katėms. Puikiai tinka skanėstams, jogurtui, žemės riešutų sviestui, skystiems skanėstams, RAW maistui, konservams, sausam maistui. Laižymo kilimėlis, sveika ir linksma alternatyva lėto šėrimo dubenėliui.

Mažina nerimą, nuobodulį ir destruktyvų elgesį - "LickiMat" padeda nuraminti jūsų augintinį. Laižymas - viena iš veiklų, kuri padeda katėmsnusiraminti ir nukreipti dėmesį. Be to, tuo metu išsiskiria endorfinai. Kilimėlis puikiai tinka, kai išvykstate iš namų, idealiai tinka stresą keliančiais momentais, pavyzdžiui, maudynių, nagų kirpimo, taip pat perkūnijos ir fejerverkų metu.  Nepamirškite prižiūrėti savo augintinio, kai pirmą kartą supažindinate jį su "LickiMat".

Rekomenduojama šunims ir katėms - "LickiMat" tekstūriniai raštai sukurti taip, kad patiktų ir šunų, ir kačių liežuviams ir tiktų įvairiems skanėstams bei maistui - nuo jogurto, žemės riešutų sviesto ir visų rūšių tepamų skanėstų iki žalio, konservuoto, sauso ir skysto maisto. Laižymas sustiprina skonio pojūtį, todėl jūsų augintinis gali mėgautis nedideliu kiekiu maisto.

Skatina laižyti – "LickiMat" paviršiai užtikrina malonų laižymą tiek šunims, tiek katėms. Laižymas gamina seiles, kurios padeda apsaugoti jūsų augintinio dantis ir dantenas ir padeda geriau virškinti. Natūralios gumos paviršius taip pat švelniai nubraukia maisto daleles ir kvapą sukeliančias bakterijas nuo jūsų augintinio liežuvio, taip skatinant gaivesnį burnos kvapą.

Naudokite su įvairiais skanėstais  - ant "LickiMat" galima patiekti įvairius skanėstus: jogurtą, žemės riešutų sviestą, tyreles, užtepėles ir įvairius ekologiškus bei sveikus augintinių skanėstus.  "LickiMat" privalumas yra tas, kad augintiniui laižyti skanėstą nuo raštuoto paviršiaus yra šioks toks iššūkis. Kilimėlis labai sulėtina procesą ir pailgina malonumo laiką.  Mažiau kalorijų, sveikesni skanėstai ir ilgesnė mėgavimosi trukmė.

Lėtesnis valgymas - sveikesnis maitinimasis - "LickiMat" gali būti naudojamas siekiant paskatinti lėtesnį valgymą, todėl sumažėja pilvo pūtimas ir pagerėja virškinimas.  Puiki alternatyva lėto ėdimo dubenėliams.  Ant kilimėlio galima net užšaldyti maistą ir skanėstus, kad maitinimas būtų dar lėtesnis ir malonesnis.

Savybės:

Pagamintas iš netoksiško maistinio TPR (guma) ir polipropileno (pagrindas)

Tinka visų veislių šunims ir katėms

Galima laikyti šaldiklyje

Tinka naudoti mikrobangų krosnelėje

Galima plauti indaplovėje

Nėra BPA, PVC, silikono, ftalatų

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.