• −20%

Lėto ėdimo dubenėlis LickiMat Dog Slodog, oranžinis

19,99 €
15,99 € Sutaupote 20%

Lėto ėdimo dubenėlis šunims

Mažina stresą ir nuobodulį

Skatina lėtesnį ir sveikesnį valgymą

Galima naudoti su įvairiais skanėstais ir maistu

Dydis: 35 cm x 26 cm

Spalva: oranžinė

LCM000098
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

"LickiMat Slodog" - tai veterinarų sukurtas lėto ėdimo dubenėlis, kuris puikiai dera su sausu maistu, konservais ir skanėstais. "LickiMat Slodog"  koncepcija pagrįsta tuo, kad šuniui keliami iššūkiai, už kuriuos jis gauna atitinkamą atlygį - maistą arba skanėstus. Taip šuo užimamas ilgesnį laiką, o maistą galima suvalgyti nedidelėmis porcijomis.

Dauguma ėdimo dubenėlių veikia taip, kad šuniui būtų sunku pasiekti maistą, nes yra kliūčių arba labirinto pavidalo konstrukcijų. Šuo, norėdamas ėsti, iš tikrųjų turi persekioti maistą aplink visą dubenėlį. Tai gali labai varginti šunį ir sukelti nereikalingą stresą bei nerimą.

Slodog® - tai unikalus lėto šėrimo būdas. Pakeitus dubenėlį į lėkštę, padidėja maitinimosi paviršius. Visas maistas yra gerai matomoje vietoje ir jo nereikia gaudyti, todėl išvengiama nusivylimo.

Tai paprastas ir elegantiškas dubenėlis, kuris padalina maistą į kelis mini kasnelius, paskirstydamas maistą į daugybę mažų negilių kišenėlių. Šuo paprasčiausiai valgo po vieną mini kasnelį. Jei šuo bando valgyti iš dviejų kišenėlių vienu metu, maistas tiesiog iškrenta iš atviros burnos.

Slodog® yra logiškas ir paprastas išradimas. Jis specialiai sukurtas tam, kad būtų galima ramiai ir be streso maitintis. Bandymai parodė, kad slodog® gali sulėtinti šuns šėrimą nuo kelių sekundžių iki daugelio minučių!

Savybės:

Užsiėmimas ilgesnį laiką, mažinantis nuobodulį

Laižant išsiskiria endorfinai, kurie natūraliai ramina šunį ir mažina nerimą

Padidėjęs seilių kiekis gerina burnos higieną

Mažesnės porcijos, ilgesnis malonumas, todėl suvartojama mažiau kalorijų

Lėtesnis šėrimas, puikiai tinkantis greitai valgantiems šunims.

Mažina virškinimo problemas ir skrandžio sutrikimų riziką

Idealiai tinka plokščianosiams, pvz., prancūzų buldogams

Patvarus ir ekologiškas

Pagaminta iš maistinio polipropileno, be BPA, PVC, silikono ir minkštiklių

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.