• −20%

Laižymo puodelis LickiMat Dog Yoggie Pot, turkio spalvos

18,99 €
15,19 € Sutaupote 20%

Laižymo kilimėlis - puodelis

Mažina stresą ir nuobodulį

Skatina lėtesnį ir sveikesnį valgymą

Puiki priemonė atvėsinti augintinį karštomis dienomis

Dydis: 9,5 x 9 cm

Spalva: turkio

LCM005116
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

LICKIMAT Yoggie Pot - lėto maitinimo dubenėlis šunims, skirtas atitraukti dėmesį ir linksminti - ilgaamžis guminis dubenėlis šunims, skirtas nuoboduliui ir nerimui malšinti - idealiai tinka maistui, skanėstams, jogurtui ar mirkytiems sauso maisto gabalėliams.

"Yoggie Pot" yra smagus maisto ir skanėstų laižymo puodelis, suteikiantis šuniui turiningą patirtį, pagrįstą laižymu ir endorfinų išsiskyrimu su įvairiais maisto produktais. Tinkamai paruoštas šis "LickiMat" šunų maisto dubenėlis skatina pakartotinį laižymą ir lėtą šėrimą; jis yra universalus ir gali būti naudojamas kaip pilnavertė maitinimo priemonė mažesniems šunims.

"Yoggie Pot" galima naudoti kaip smagią ir ilgalaikę dėmesio atitraukimo priemonę beveik visų veislių ir dydžių šunims. Šio "LickiMat" dubenėlio šunims viduje sudėtą maistą galite užšaldyti, kad pratęstumėte užsiemimą bei atvėsintumėte augintinį karštomis vasaros dienomis. Geriausia iš dalies užšaldyti, kad paskatintumėte laižymą ir išvengtumėte kramtymo.

"Yoggie Pot" tinka visų rūšių maistui: konservuotam maistui, RAW, išmirkytoms sauso maisto granulėms. Sauso maisto granules galima naudoti sumaišius su jogurtu ar panašiu gyvūnams saugiu maistu. Tinka naudoti su sūriu, sardinėmis, uogomis, glotnučiais, žuvų skanėstais ir kt.

"Yoggie Pot" tinka visų veislių ir dydžių šunims. "LickiMat Yoggie Pot" sėkmingai naudoja įvairių veislių šunys - nuo čihuahu iki vokiečių dogų: Labradorai, auksaspalviai retriveriai, vokiečių aviganiai, korgiai, terjerai, kavalieriai, pudeliai, airių vilkšuniai ir kt.

"Yoggie Pot" puodelį galima plauti indaplovėje, šaldyti šaldiklyje ir pašildyti mikrobangų krosnelėje. Nėra BPA, PVC, ftalatų, silikono ar TPE plastiko. Pagamintas iš augalinės natūralios gumos, todėl šis "LickiMat" puodelis yra 100 % perdirbamas ir draugiškas aplinkai. Dydis: 9,5 cm pločio ir 9,0 cm aukščio.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: