• −20%

Laižymo kilimėlis LickiMat Dog Splash, turkio spalvos

16,99 €
13,59 € Sutaupote 20%

Laižymo kilimėlis visų veislių šunims

Mažina stresą ir nuobodulį

Prilimpa prie daugumos kietų paviršių

Ypač tinka maudynių metu

Spalva: turkio

LCM000357
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Jei kada nors ieškojote būdo, kaip užimti šunį įvairiose situacijose, "LickiMat Splash" yra skirtas jums! Aukštos kokybės siurbtuku "LickiMat Splash" galima priklijuoti prie įvairiausių paviršių. Paprasčiausiai apipurkškite paviršių vandeniu ir prispauskite "Splash" norimoje vietoje, o jūsų šuo pasirūpins likusiu!

Štai keletas kūrybiškų "LickiMat Splash" panaudojimo būdų!

Maudymosi metu- kartais maudynės gali kelti nerimą, priklausomai nuo jūsų šuns charakterio, tačiau taip neturi būti. Tiesiog užtepkite ant "LickiMat" kilimėlio "Splash" paviršiaus vieną iš mėgstamiausių savo šuns skanėstų ir jūsų šuo mielai jį laižys, o dėmesys nuo maudynių bus atitrauktas.

Ilgų kelionių automobiliu metu - kai kurie šunys mėgsta keliones automobiliu, o kiti gali patirti stresą ir jiems reikia padėti atitraukti dėmesį. Priklijavę "LickiMat Splash" prie lango vidinės pusės, galite užimti savo šunį didžiąją kelionės dalį.

Kirpimo ir nagų priežiūros metu - panašiai kaip ir maudymosi metu, daugelis šunų vengia leisti kam nors liesti jų letenas, jau nekalbant apie nagų kirpimą. Tačiau jei priešais juos bus skanus skanėstas, jūsų šuo bus daug ramesnis.

Fejerverkų metu - nors mums, žmonėms, šios šventės yra smagus metas, puikiai žinome, kad mūsų keturkojai draugai jaučiasi nekaip. Jų mėgstamiausių skanėstų, užteptų ant "LickiMat Splash" kilimėlio, pateikimas yra veiksmingas būdas padėti jiems susidoroti su lauke esančiais, stresą keliančiais garsais.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.