• −20%

Laižymo kilimėlis LickiMat Dog Slomo, oranžinis

13,99 €
11,19 € Sutaupote 20%

Laižymo kilimėlis - lėto ėdimo dubenėlis

Mažina stresą ir nuobodulį

Skatina lėtesnį ir sveikesnį valgymą

Vienas dubenėlis - skirtingiems maistams

Dydis: 20x20 cm

Spalva: oranžinė

LCM000296
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Lėtesnis, sveikesnis valgymas - lėto šėrimo dubenėlis padeda prailginti šuns valgymo laiką nuo kelių sekundžių iki kelių minučių. Gerina virškinimą ir mažina pilvo pūtimą. Puikiai tinka visų dydžių šunims ir šuniukams.

Konservuotas ir sausas maistas kartu - patiekite drėgną, skystą ir sausą maistą kartu, nesudarydami netvarkos. Atskirkite maistą, naudodami atskirus maisto "skyrelius.

Burnos higiena - "LickiMat" tekstūriniai paviršiai skatina malonų laižymą. Dėl laižymo išsiskiria seilės, kurios padeda apsaugoti jūsų augintinio dantis ir dantenas, daugiau seilių padeda geriau virškinti. Natūralios gumos paviršius taip pat švelniai nuvalo maisto daleles ir kvapą sukeliančias bakterijas nuo jūsų augintinio liežuvio, taip skatindamas gaivesnį burnos kvapą.

Tinka plokščianosiams - prancūzų buldogų ir kitų buldogų veislių šunys gali valgyti lengvai, bet lėčiau, nesunkiai įveikdami labirintus ir iškilimus plokščia nosimi.

Naudokite su įvairiais skanėstais  - ant "LickiMat" galima patiekti įvairius skanėstus: jogurtą, žemės riešutų sviestą, tyreles, užtepėles ir įvairius ekologiškus bei sveikus augintinių skanėstus.  "LickiMat" privalumas yra tas, kad augintiniui laižyti skanėstą nuo raštuoto paviršiaus yra šioks toks iššūkis. Kilimėlis labai sulėtina procesą ir pailgina malonumo laiką.  Mažiau kalorijų, sveikesni skanėstai ir ilgesnė mėgavimosi trukmė.

Alternatyva įprastam dubenėliui - "LickiMat" puikiai pakeičia visus šunų dubenėlius, be to, yra įvairių dizainų ir spalvų, kad atitiktų jūsų pageidavimus.  Vienu metu galite patiekti žalią, šlapią, sausą, liofilizuotą ir skystą maistą, nedarydami netvarkos.

Savybės:

Pagamintas iš netoksiško maistinio TPR ir perdirbamo polipropileno.

Dydis: 20 x 20 x 1,7 cm

Tinka visiems šunims

Galima laikyti šaldiklyje

Tinka naudoti mikrobangų krosnelėje

100 % saugus plauti indaplovėje

Nėra BPA, PVC, silikono, ftalatų

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.