• −20%

Laižymo kilimėlis LickiMat Dog Soother XL, turkio spalvos

14,99 €
11,99 € Sutaupote 20%

Laižymo kilimėlis didelių veislių šunims

Mažina stresą ir nuobodulį

Skatina lėtesnį ir sveikesnį valgymą

Rekomenduojama naudoti su minkštos tekstūros maistu ar skanėstais

Dydis: 30,5x25,5 cm

Spalva: turkio

LCM005307
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Autentiškas "LickiMat ®" nuobodulio malšintojas šunims ir katėms. Puikiai tinka skanėstams, jogurtui, žemės riešutų sviestui, skystiems skanėstams, RAW maistui, konservams, sausam maistui. Laižymo kilimėlis, sveika ir linksma alternatyva lėto šėrimo dubenėliui.

Mažina nerimą, nuobodulį ir destruktyvų elgesį - "LickiMat" padeda nuraminti jūsų augintinį. Laižymas - viena iš veiklų, kuri padeda šunims nusiraminti ir nukreipti dėmesį. Be to, tuo metu išsiskiria endorfinai. Kilimėlis puikiai tinka, kai išvykstate iš namų, idealiai tinka stresą keliančiais momentais, pavyzdžiui, maudynių, nagų kirpimo, taip pat perkūnijos ir fejerverkų metu.  Nepamirškite prižiūrėti savo augintinio, kai pirmą kartą supažindinate jį su "LickiMat".

Pramoga ir dėmesio nukreipimas - "LickiMat" kilimėlis leidžia sukurti sveiką ir mažai kalorijų turinčią pramogą bei atitraukti šuns dėmesį naudojant įvairius skanėstus: jogurtą, tyreles, kaulų sultinį, konservus, vaisių užtepėles ir įvairiausius ekologiškus bei sveikus augintinių skanėstus.  "LickiMat" kilimėlio magija - iššūkis laižyti skanėstą ar maistą nuo raštuoto paviršiaus. Puikiai tinka nukreipti šuns dėmesį ZOOM skambučių metu.

Lėtesnis valgymas - sveikesnis maitinimasis - "LickiMat" gali būti naudojamas siekiant paskatinti lėtesnį valgymą, todėl sumažėja pilvo pūtimas ir pagerėja virškinimas.  Puiki alternatyva lėto ėdimo dubenėliams.  Ant kilimėlio galima net užšaldyti maistą ir skanėstus, kad maitinimas būtų dar lėtesnis ir malonesnis.

Rekomenduojama šunims - "LickiMat" tekstūriniai raštai sukurti taip, kad stimuliuotų šuns liežuvį. Laižymas sustiprina skonio pojūtį, todėl jūsų augintinis ilgesnį laiką gali mėgautis tik nedideliu maisto ar skanėsto kiekiu. LickiMats taip pat puikiai tinka papildyti skanėstus papildais ar vaistais, taip pat naudojami šunims, atsigaunantiems po medicininių procedūrų.

Geresnė burnos higiena - "LickiMat" kilimėlių paviršiai skatina malonų laižymą. Dėl laižymo išsiskiria seilės, kurios padeda apsaugoti augintinio dantis ir dantenas; daugiau seilių padeda geriau virškinti maistą. Natūralios gumos kilimėlio paviršius taip pat švelniai nubraukia maisto daleles nuo šuns liežuvio ir taip skatina gaivesnį burnos kvapą.

"LickiMat Soother XL"  puikiai tinka minkštiems ir skystiems skanėstams, pavyzdžiui, jogurtui, tyrelei, konservams arba skystiems skanėstams ir maistui.

Savybės:

Pagamintas iš netoksiško maistinio TPR

Dydis: 30,5 x 25,5 cm

Tinka visų veislių šunims ir katėms

Galima laikyti šaldiklyje

Tinka naudoti mikrobangų krosnelėje

Galima plauti rankomis

Nėra BPA, PVC, silikono, ftalatų

Perdirbamas

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.