TROPICAL pašarai akvariuminėms žuvims

person Autorius: AKVAZOO.LT list Skiltis: Žuvys Data: favorite Paspaudimai: 108
TROPICAL pašarai akvariuminėms žuvims

„Tropical“ – tai jau 40 metų gaminami pašarai akvariuminėms ir tvenkinių žuvims. 

TROPICAL – atsinaujinę ir atsakingi gamintojai jau 40 metų

„Tropical“ – tai jau 40 metų veikianti įmonė, kurios pagrindinė produkcija – akvariuminių ir tvenkinių žuvų pašarai. Jų gamybai pasitelkiamos naujausios technologijos ir siekiama aukščiausios kokybės. „Tropical“ įkurta 1977 m. Lenkijoje, šiandien dirba su partneriais iš 70 šalių: nuo Europos iki Viduriniųjų Rytų, Azijos ir Pietų Amerikos.

2010 m. įmonė atnaujino savo įrengimus, tad šiuo metu gaminami „Tropical“ pašarai yra įvairios frakcijos, o sertifikuotos formulės pritaikytos konkrečioms žuvų rūšims. Pašarų sudėtis sudaroma atlikus išsamius ir tęstinius tyrimus. „Tropical“ įmonė skiria ypatingą dėmesį natūraliai aplinkai ir ekologijai. Todėl plėsdami savo gamyklą, 2009 m. pastatė ir didžiulį biofiltrą, surenkantį visas gamybos metu išsiskiriančias nuosėdas.

TROPICAL pašarai

Kadangi „Tropical“ pašarų pakuotę saugo UV spindulių nepraleidžianti skaidri plėvelė, atsukus dangtelį galite pamatyti, kokios frakcijos pašaras yra viduje, ir įvertinti, ar jis tinka Jūsų žuvims.

Visose „Akvazoo“ parduotuvėse „Tropical“ akvariumo žuvų pašarai yra kelių frakcijų:

dribsniai, kuriuos prireikus galima sutrupinti pirštais, skirta smulkioms ir vidutinio dydžio gėlavandenėms akvariuminėms žuvims (pavyzdžiui, Tropical Ichtio-vit universalus pašaras žuvims),

itin smulkios granulės, skirtos mažoms žuvims (Tropical Supervit Mini Granulat pašaras žuvims),

vidutinio dydžio skęstančios granulės, skirtos vidutinio dydžio gėlavandenėms akvariuminėms žuvims (pavyzdžiui, Tropical Supervit Granulat pašaras žuvims),

stambios skęstančios granulės, skirtos ciklidams (pavyzdžiui, Tropical Cichlid Gran pašaras ciklidams),

stambios plaukiojančios granulės, skirtos ciklidams, besimaitinantiems vandens paviršiuje (pavyzdžiui, Tropical Red Parrot Granulat pašaras žuvims),

plaukiojančių lazdelių formos, skirtos ciklidams ir arovanoms (pavyzdžiui, Tropical Cichlid&Arowana Medium Sticks pašaras žuvims),

skęstančios tabletės, skirtos dugninėms akvariumo žuvims (Tropical Green Algae Wafers pašaras žuvims) ar mažesnės tabletės – tiek mėsėdėms, tiek žolėdėms žuvims, vėžiagyviams bei sraigėms (Tropical Nanovit smulkios tabletės).

Pašarų sudėtis – optimaliai subalansuota, garantuoja sveiką, taisyklingą žuvelės augimą, aprūpina jas visomis reikalingomis mineralinėmis medžiagomis bei vitaminais.

SUPER PREMIUM TROPICAL SOFT LINE – aukščiausia kokybė ciklidams

Verta atkreipti dėmesį visiems Šiaurės bei Pietų Amerikos, Afrikos ciklidų ir arovanų augintojams. Specialiai Jūsų žuvims pagal specialią technologiją gaminamas Super Premium „Tropical“ Soft Line – minkštas pašaras, skęstančių granulių formos, jis skirtas įvairioms visaėdėms ir mėsėdėms Šiaurės ir Pietų Amerikos ir Afrikos žuvims. Šios granulės ypatingos tuo, kad vandenyje praktiškai nepakeičia savo formos ir neištyžta, todėl žuvims paprasta maitintis ir mažiau teršiamas akvariumo vanduo. Dėl specialiai atrinktų, kokybiškų ingredientų, pašaras noriai ėdamas ir lengvai įsisavinamas.

Taip pat siūlome „Tropical Calanus“ natūralų zooplanktoną žuvims, pagamintą pagal specialią technologiją iš 100% natūralaus zooplanktono Calanus finmarchicus. Skirta gėlavandenėms ir jūrinėms žuvims. Liofilizacijos metodu apdorotas zooplanktonas išlaiko visas maistingąsias bei skonines savybes, todėl itin aromatingas. Taip pat sudėtyje yra įvairių dumblių (Spirulina platensis, Laminaria digitata, Chlorella vulgaris, Lithothamnium calcareum), kurie yra puikus baltymų, mineralų, prebiotikų šaltinis, taip pat didelis kiekis ląstelienos ir chitino reguliuoja virškinimą ir apsaugo virškinamąjį traktą nuo uždegimų. Pašaras taip pat ryškina žuvų spalvas.

„Akvazoo“ rasite šiuos „Tropical Soft Line“ pašarus:

Soft Line America S minkštas pašaras visaėdėms ir mėsėdėms Amerikos žuvims

Soft Line America L minkštas pašaras visaėdėms ir mėsėdėms Amerikos žuvims

Soft Line Africa Carnivore minkštas pašaras visaėdėms ir mėsėdėms Afrikos žuvims

Soft Line Africa Herbivore minkštas pašaras augalėdėms ir visaėdėms Afrikos žuvims

Soft Line Arowana L minkštas pašaras arovanoms

Soft Line Arowana XXL minkštas pašaras arovanoms

„Akvazoo“ parduotuvėse rasite ir šio gamintojo subalansuotus pašarus Koi karpiams, lazdelių pavidalu (Tropical Pond Sticks Light pašaras Koi karpiams lazdelėmis). Jis taip pat tinkamas kitoms žuvims, gyvenančioms lauko tvenkinyje. Pagamintas iš aukštos kokybės augalinių ingredientų bei žuvies, praturtintas baltymais, bei prisotintas riebiųjų rūgščių. Pašaras neteršia vandens, nes jame yra mažas fosforo kiekis (0,7% ), tad nestimuliuoja dumblių augimo.

„Akvazoo“padėsime išsirinkti tinkamiausią pašarą Jūsų akvariuminėms žuvims.

 

 

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis