HIKARI – Premium žuvų pašarai iš Japonijos

person Autorius: AKVAZOO.LT list Skiltis: Žuvys Data: favorite Paspaudimai: 261
HIKARI –  Premium žuvų pašarai iš Japonijos

Akvariumistai mėgėjai, rūpindamiesi savo žuvų sveikata, renkasi būtent šiuos pašarus.

HIKARI – vienas populiariausių Premium klasės žuvų pašarų gamintojų Japonijoje. Akvariumistai mėgėjai, rūpindamiesi savo žuvų sveikata, renkasi būtent šiuos pašarus, nes daugiau nei 135 metai patirties – tai tikra japoniška precizika.

HIKARI kokybė pasiekta nuodugniai tyrinėjant žuvų mitybos įpročius ir poreikius. Specialūs žuvų stebėjimai ir tyrimai vykdomi HIKARI vandens laboratorijoje. Sukurti pašarai pirmiausiai išbandomi modernizuotame Yamasaki Koi ūkyje. Taip pat įmonė yra didžiausia tropinių ir jūrinių žuvų transportuotojai Japonijoje.

 

Technologijos

HIKARI žuvų pašarai gaminami moderniose gamyklose, kuriose visi procesai kontroliuojami 100 %. Aukštos kvalifikacijos darbuotojai prižiūri visą veiklą. Kaip minėta, pirmiausiai pašarai išbandomi HIKARI žuvų ūkyje, taip surenkami ilgalaikio stebėjimo duomenys, pagrindiniai iš jų – kaip vyksta žuvų augimas ir spalvų pokyčiai. HIKARI tikslas – kurti bei gaminti Premium klasės pašarus akvariuminėms žuvims ir kaupti svarbią patirtį, užuot siekus įgyvendinti rinkodaros schemas ar patikrinti teorijas.

Žinoma, HIKARI tęsia japonų tradiciją veisti ir auginti didžiuosius Koi karpius bei auksines žuveles. Norėdami varžytis su kitais veisėjais, HIKARI sukūrė aukštos kokybės pilnaverčius pašarus, dėl kurių žuvys auga didelės, sveikos ir ilgaamžės, sodrių spalvų. Visa tai atlieka patyrę ir profesionalūs darbuotojai.

 

Platus pašarų asortimentas

„Akvazoo“ parduotuvėse siūlome platų HIKARI pašarų akvariumo žuvims asortimentą.

Ciklidams

Pagrindą sudaro Premium klasės pašarai ciklidams. Šie pašarai yra kelių dydžių (Baby, Mini, Medium, Large) ir formos, sukurti atsižvelgiant į ciklidų dydį ir mitybos įpročius.

  • Hikari Cichlid Staple – pašarai žuvims plaukiančių žirnelių formos, praturtinti vitaminu C, kuris didina žuvų atsparumą stresui, ligoms. Skirta ciklidams ir kitoms didelėms dekoratyvinėms žuvims, kurios maitinasi vandens paviršiuje.
  • Hikari Cichlid Gold – plaukiančių žirnelių formos, su natūraliais karotenoidais, išryškinančiais žuvų spalvas, ir vitaminu C. Pašaras tinka ciklidams ir kitoms didelėms dekoratyvinėms žuvims, kurios maitinasi vandens paviršiuje.
  • Hikari Cichlid Gold Sinking – skęstančių žirnelių formos, praturtintas natūraliais karotenoidais, išryškinančiais natūralias žuvų spalvas, su vitaminu C, didinančiu atsparumą stresui bei ligoms. Tai kasdieninis, spalvas stiprinantis pašaras ciklidams ir kitoms didelėms dekoratyvinėms žuvims, kurios maitinasi nuo dugno.
  • Hikari Cichlid Excel – plaukiančių žirnelių formos pašarai žolėdžiams ciklidams ir kitoms didelėms žuvims, sustiprina spalvas, praturtintas vitaminu E.
  • Hikari Cichlid Excel Sinking – skęstančių žirnelių formos pašarai žolėdžiams ciklidams ir kitoms didelėms žuvims. Su vitaminu C ir E. Sudėtyje esantys kviečių gemalai suteikia žuvims energijos ir ilgalaikę sveikatą.

 

Dugninėms žuvims

HIKARI sukūrė aukštos kokybės tablečių formos kasdieninius pašarus šamams ir kitoms dugninėms žolėdėms žuvims.

Kitoms gelavandenėms žuvims

HIKARI daug dėmesio skiria akvariumistų mėgėjų auginamoms dekoratyvioms žuvims.

  • Hikari First Bite – kasdieninis, lėtai grimztantis subalansuotos sudėties pašaras mailiui.
  • Hikari Fancy Guppy – subalansuotas pašaras gupijoms, pecilijoms, kardonešiams ir molinezijoms, smulkių vandenyje lėtai tirpstančių granulių formos.
  • Hikari Micro Pellets – spalvas sustiprinantis, letai grimstančių mini granulių formos pašaras mažoms žuvims. Raudonos granulės – gyvūninės kilmės amino rūgštys; žalios – augalines kilmės (skatina augimą); geltonos – vitaminai ir mineralai (stiprina imuninę sistemą).
  • Hikari Micro Wafers – aukštos kokybės, vandenyje netirpstantis, tad jo neteršiantis, nedidelių lakštelių formos pašaras žuvims. Praturtintas spirulina, astaksantinu, aukštos kokybės proteinais.
  • Hikari Discus Bio Gold – subalansuotas, ypatingai išryškinantis spalvas, aukštos kokybės pašaras diskams.
  • Hikari Oranda Gold – pilnavertis plaukiojančių granulių formos pašaras visų rūšių auksinėms žuvelėms. Be dažiklių ir konservantų.

Ilgametė patirtis ir preciziškos kokybės siekis – štai kaip HIKARI tapo aukštos kokybės sinonimu!

 

 

 

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis