Pašaras žuvims Dr. Bassleer Biofish Food Micronano XS, 20 g

7,90 €
  • Maistas žuvų mailiui

  • Granulės dydis: 0,05-0,15 mm

  • Didelis kiekis baltymų

  • Užtikrina greitą ir sveiką augimą

AMUN157001
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD MICRONANO yra ypač smulkus maistas, skirtas žuvų mailiui ir planktonu mintantiems gyvūnams, pvz., koralams, vamzdeliniams kirminams, anemoniniams krabams ir kt. Didelė aukštos kokybės baltymų dalis užtikrina greitą ir sveiką augimą. Mikrodumbliai Chlorella yra 100 % virškinami, juose yra karotinoidų (pvz., liuteino, astaksantino), antioksidantų (pvz., beta karotino), nepakeičiamųjų riebalų rūgščių (pvz., omega-3), vitaminų ir mikroelementų (geležies, seleno, jodo, folio rūgšties, kalcio). Chlorofilas ir vertingosios nukleorūgštys skatina regeneracijos procesus ir augimą.

Visavertis pašaras dekoratyvinėms žuvims. Pašaras žuvų mailiui ir planktonu mintantiems akvariumų gyventojams.

Sudėtis: žuvis ir jos perdirbimo produktai, vėžiagyviai, grūdai, mielės, mineralai, dumbliai (Chlorella 5%).

Priedai: maistiniai priedai/1 kg: vitaminas A 16667 TV, vitaminas D3 1619 TV. Mikrolementai/1 kg: cinko chelatas iš glicino hidrato 79 mg, mangano chelatas iš glicino hidrato 12,4 mg, kalcio jodatas 1,9 mg, vario (II) chelatas iš glicino hidrato 1,6 mg. Zootechniniai priedai/1 kg: probiotikai Pediococcus acidilacti 2857 KFV/mg.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 59%, žali pelenai 9%, žali aliejai ir riebalai 12,1%, žalia ląsteliena 0,3%.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Rūšis
Mailius
Gamintojas
Aquarium Munster
Tipas
Kiti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: